Punjena krmenadla

Sastojci
  • po potrebi svinjske kremenadle
  • po potrebi hamburg slanina
  • po potrebi sunkarica
  • po potrebi tvrdi dimljeni sir
  • po potrebi bosiljak
  • po potrebi krompir
  • po potrebi sargarepa
  • po potrebi biber
  • po potrebi zacin
  • po potrebi seckano persunovo lisce
  • po potrebi maslinovo ulje
Način pripreme
Svinjsku kremenadlu otkostiti, preseci na pola (ne sasvim do kraja) i izlupati.
Posoliti, staviti malo zacina.
Izmedju mesa staviti red hamburg slanine, preko nje dve tri snite sunkarice i onda narendati tvrdi dimljeni sir na sitno.
Poslula malo bosiljka, preklopiti meso, ucvrstiti cackalicama i izdinstati u tiganju na ulju uz dodavanje po malo supe.
Krompir i sargarepu skuvati i procediti.
Malo viljuskom krompr iseci, sargarepu takodje, posoliti, pobiberiti, dodati seckani persun i maslinovo ulje.
Sve lagano promesati i servirati uz neku salatu po izboru.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Najbolje cokoladne glazure za torte i kolace

Torta sa jagodama

Moram da priznam ovde vama da nikad nisam imao devojku